Der Hi-Bar-Oyster-Filter ist ein kontinuierlicher Druckfilter mit Kuchenwaschung und Bedampfungszone, der als Trommelfilter mit bis zu 7,5 m² Filterfläche und als Scheibenfilter mit bis zu 24 m² Filterfläche verfügbar ist. Der max. Betriebsüberdruck beträgt 6 bar. Die Dampfdruckfiltration sorgt für eine intensive Waschung und eine weitestgehende, aber schonende Trocknung des Filterkuchens in einem einzigen Prozess. Die Trommelfilterzellen können individuell ausgetauscht und vorab mit Filtertuch bespannt werden. Ein kompletter Tuchwechsel ist somit in weniger als 1 h möglich. Der Oyster-Filter von Bokelaöffnet sich vollautomatisch.
The Hi-Bar Oyster-Filter of Bokela is an automatically and continuously operating pressure filter with cake washing and a steam pressure zone if required. The Oyster filter is available as drum filter up to 7.5 m² filter area and as disc filter up to 24 m² filter area. Maximum filtration pressure difference is 6 bar. The Hi-Bar steam pressure filtration process enables an intensive cake washing and low cake moistures. This is all carried out continuously in a single process. The Oyster pressure vessel opens and closes in a shell-like way through a hydraulic mechanism. The exchangeable drum filter cells allow to hold a complete set of cells on stock pre-equipped with filter cloth. This way, a complete change of filter cloth is carried out in less than 1 h.
Hall 6.0, Booth F11
Achema Guide 433
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